Ποιοί είμαστε

SLVnet είναι αποκλειστικός εμπορικός συνεργάτης Vodafone κινητής & σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από το 2012 και εδρεύει στο Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 36.

Eξειδικεύεται στην διαχείριση Μεγάλων Οργανισμών του Δημοσίου και στο προσωπικό τους.  Παρέχει πάντα ειδικές προσφορές που ξεχωρίζουν και ανταποκρίνονται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των τηλεπικοινωνιακών αναγκών  των ομάδων που εξυπηρετεί.

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανάλογο εξοπλισμό που καλύπτει τις απαιτήσεις των έργων που διαχειρίζεται.  Προσαρμόζει συνεχώς τις διαδικασίες της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών της διατηρώντας πάντα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα της για μια ευχάριστη και εύκολη συναλλαγή.

Στελεχώνεται από μία ομάδα δυναμικών ανθρώπων με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της εξυπηρέτησης πελατών. Φροντίζει για την διαρκή εκπαίδευση του ήδη έμπειρου προσωπικού της καλύπτοντας τις απαιτήσεις των πελατών . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η SLVnet να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της, ενώ παράλληλα τους εξασφαλίζει εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο των επικοινωνιών & της ενέργειας.

Εδώ ,θα γνωρίσετε τα αξιόπιστα & καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με τις ειδικές προνομιακές μας τιμές.

call-center-2781418
Shopping Basket