Προγράμματα Vodafone RED! Επικοινώνησε ξέγνοιαστα και στο εξωτερικόΌταν ταξιδεύεις πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάς στο κινητό σου & χρησιμοποιείς τα δεδομένα σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα!

Συνδρομητές συμβολαίου

 • Οι συνδρομητές συμβολαίου με ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MBs, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ενσωματωμένες παροχές προς εθνικά τρίτα δίκτυα κινητής του προγράμματος τους χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά την κατανάλωση τους θα ισχύουν οι χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα κινητής, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για χρήση στην Ελλάδα.
 • Για τους συνδρομητές συμβολαίου χωρίς ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS & ΜΒs, θα ισχύουν οι εθνικές χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα κινητής του προγράμματος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για χρήση στην Ελλάδα
 • Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν μηδενική χρέωση.
 • Οι υπηρεσίες περιαγωγής Vodafone Πας Παντού για χρήση από το κινητό και Vodafone Surf Away για χρήση από laptop/tablet θα ισχύουν για προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι χρεώσεις και τα χαρακτηριστικά των Ζωνών Β και Γ δεν μεταβάλλονται ενώ μετονομάζονται σε Ζώνη Α και Β αντίστοιχα.

 

Συνδρομητές καρτοκινητής & καρτοπρογράμματος

Ισχύει από 15/06/2017 με ημερομηνία ολοκλήρωσης της μετάβασης το αργότερο μέχρι και την 29/06/2017.

 

 • Όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος που διαθέτουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας και sms προς εθνικά τρίτα δίκτυα ή MB, θα μπορούν να τα καταναλώνουν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά χρέωσης του προγράμματος/πρόσθετου πακέτου τους, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
 • Οι συνδρομητές που δεν διαθέτουν ή έχουν καταναλώσει τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας και sms προς εθνικά τρίτα δίκτυα ή MB, θα χρεώνονται σύμφωνα με τις χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος/πρόσθετου πακέτου τους, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
 • Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν μηδενική χρέωση
 • Η υπηρεσία περιαγωγής Vodafone Daily Travel Pack για χρήση από το κινητό θα ισχύει για προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Διευκρινίσεις

 • Κατά την περιαγωγή, δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά Vodafone και σταθερά ή τυχόν άλλες εποχιακές προσφορές.
 • Τα προγράμματα καρτοκινητής International, Taza και CU Xclusive θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος.
 • Οι ανωτέρω χρεώσεις δεν αφορούν κλήσεις φωνής/sms προς σύντομους κωδικούς, υπηρεσίες υψηλής χρέωσης, υπηρεσίες δορυφορικών/ναυτιλιακών δικτύων.
 • Τα ανωτέρω δεν θα ισχύουν σε περιπτώσεις μόνιμης περιαγωγής.
 • Οι συνδρομητές θα ενημερώνονται μέσω των όρων χρήσης των προγραμμάτων/πρόσθετων πακέτων τους για τυχόν περιορισμό στη δωρεάν κατανάλωση των ενσωματωμένων ΜΒ κατά την περιαγωγή, καθώς επίσης για τις χρεώσεις για χρήση πέραν του ορίου αυτού.

 

 

Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαθέσιμοι προορισμοί

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες (Αγ. Βαρθολομαίος, Αγ. Μαρτίνος [Γαλλική έκταση], Γαλλική Γουϊάνα, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα), Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρεγιουνιόν, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Μονακό. 

 

 

 

 

Εγγραφή στο newsletter

SLVnet

  Εθνάρχου Μακαρίου 36, Περιστέρι

 2106614410

  info@slvnet.gr

 

Αποκλειστικός εμπορικός συνεργάτης
Vodafone.