Με την υπηρεσία Internet 4Sharing μπορείτε μα μοιράζεστε τα MBs του προγράμματός σας σε Smartphone, Laptop & Tablet ακόμα και να προσθέσετε επιπλέον MBs στο πρόγραμμα συμβολαίου που ήδη έχετε.

Με κάθε ενεργοποίηση Internet 4 Sharing σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν μία δεύτερη κάρτα sim με την οποία σας δίνεται η ευκαιρία να μοιράζεστε τα MBs του κινητού σας και σε μία δεύτερη συσκευή .

Όλες οι συνδέσεις καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα ΜΒ της βασικής σύνδεσης.

Για περισσότερη χρήση internet εκτός από το απλό πρόγραμμα Internet 4Sharing (χωρίς data) υπάρχουν και προγράμματα Internet 4Sharing με ενσωματωμένα MB

 

Internet 4Sharing
Μοίρασε τα MB του προγράμματός σου 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Μηνιαίο πάγιο Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις εξαιρετικά προνομιακές τιμές των προγραμμάτων ειδικά για εσάς
Διαθέσιμη μηνιαία χρήση 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Πρόσθετα πακέτα για κατανάλωση μετά το βασικό πακέτο: €5/200MB
Οφέλη
Απλότητα και ευκολία για τον συνδρομητή Το Mobile Internet ενώνεται με το Mobile Broadband και πλέον χρησιμοποιούνται τα ίδια προγράμματα, με τα ίδια MBs και με το ίδιο κόστος.
Πολλές επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες Προγράμματα Internet μέχρι 20GB για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες
Ένας λογαριασμός Όλες οι χρεώσεις πλέον θα συγκεντρώνονται σε ένα λογαριασμό. Με μία ματιά ο συνδρομητής, θα βλέπει τι πληρώνει τόσο για το πρόγραμμα συμβολαίου του όσο και για το πρόγραμμα Internet.
Απελευθέρωση Χρήσης Ο συνδρομητής μοιράζεται τα ίδια MBs μεταξύ όλων των συσκευών του. Έτσι καλύπτει την ανάγκη του για Internet από όλες τις συσκευές και απελευθερώνει τη χρήση του.

 


Εγγραφή στο newsletter

SLVnet

  Εθνάρχου Μακαρίου 36, Περιστέρι

 2106614410

  info@slvnet.gr

 

Αποκλειστικός εμπορικός συνεργάτης
Vodafone.