Τώρα με την υπηρεσία Internet 4Sharing μπορείς να έχεις γρήγορο Mobile Internet στο Smartphone, Laptop & Tablet σου και όλα στον ίδιο λογαριασμό! Σέρφαρε κάθε στιγμή, μοίρασε τα ΜΒ του προγράμματός σου σε όλες τις συσκευές σου και άκου την αγαπημένη σου μουσική με το Napster όπου κι αν βρίσκεσαι. Μπορείς να συνδέσεις με το κινητό σου μέχρι και 4 επιπλέον συσκευές!

 

Ιnternet σε όλες τις συσκευές

Αν έχεις πρόγραμμα με ενσωματωμένα ΜΒ στο κινητό, τώρα μπορείς να τα μοιράσεις στο laptop ή στο tablet σου εντελώς δωρεάν. Και αν χρειάζεσαι ακόμα περισσότερα MB να τα μοιράζεις στις συσκευές σου, διάλεξε ένα από τα παρακάτω διαθέσιμα προγράμματα Internet 4Sharing.

 Internet 4Sharing - Μοίρασε τα MB σου σε όλες τις συσκευές σου

Συνδρομητές σε προγράμματα φωνής με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων και ονομαστικό πάγιο μικρότερο από 45€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone.

  • Τα δωρεάν ΜΒ των προγραμμάτων VMB ισχύουν μόνο για χρήση εντός Ελλάδος
 • To βήμα χρέωσης των προγραμμάτων VMB είναι ανά 10KB
 • Η ανανέωση της χρήσης, των προγραμμάτων VMB μετά την κατανάλωση των δωρεάν MB πραγματοποιείται με την αγορά των αντίστοιχων πακέτων ανανέωσης μέσω ειδικής ιστοσελίδας ή μέσω SMS στο 1223 με άμεση χρέωση του λογαριασμού της σύνδεσης. Η χρήση ανανέωσης ισχύει για 30 ημέρες και δεν μπορεί να καταναλωθεί κατά την περιαγωγή.
 • Ισχύει ελάχιστη παραμονή στα προγράμματα VMB διάρκειας 2 μηνών
 • Για τις συνδέσεις με επιδότηση στα προγράμματα VMB ισχύουν τα εξής: 
 1. 12μηνη/18μηνη/24μηνη διάρκεια συμβολαίου από την ημερομηνία σύνδεσης
 2. Μεταφορά σε πρόγραμμα με μεγαλύτερο πάγιο επιτρέπεται 1 μήνα μετά την ημερομηνία σύνδεσης ή την τελευταία αλλαγή. Μεταφορά σε πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο, επιτρέπεται 8 μήνες μετά τη σύνδεση. Διαφορετικά θα πρέπει να εξοφληθεί η αναπόσβεστη αξία. Η αλλαγή προγράμματος χρήσης πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών.
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.
 • Πολιτική Ορθής Χρήσης: Mε σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων της συνολικά, η Vodafone δύναται να επαναπροσδιορίσει την ονομαστική ταχύτητας πρόσβασης στο δίκτυό της, σε όσους συνδρομητές υπερβαίνουν τη χρήση 30GB δεδομένων μέσα στην αντίστοιχη τιμολογιακή περίοδο.
 • Σε περίπτωση αποσύνδεσης προγράμματος με προσφορά ενώ δεν έχει παρέλθει η διάρκεια συμβολαίου, ο συνδρομητής καλείται να καταβάλλει άμεσα τα ποσά των δωρεάν παγίων ή έκπτωσης, των οποίων έκανε χρήση, μειωμένα ανάλογα με το διάστημα που έχει παρέλθει από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας του συνδρομητή στο σύστημα, με βάση τον πίνακα απόσβεσης προσφοράς παγίων που αναγράφεται στην αίτηση συνδρομής.
 • Η απόδοση των δωρεάν MB γίνεται την 1η μέρα της τιμολογιακής περιόδου. Σε περίπτωση που τα δωρεάν ΜΒ δεν καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της τιμολογιακής περιόδου, δε μεταφέρονται στον επόμενο κύκλο τιμολόγησης και ούτε δύναται να αντικατασταθούν με χρηματική καταβολή.
 • Χρέωση SMS: 0,1276 €/ SMS σε δίκτυα εσωτερικού, 0,2108€ /SMS σε δίκτυα εξωτερικού.

Οι ανωτέρω τιμοκατάλογοι δεν είναι περιοριστικοί. Για πλήρη ανάλυση χρεώσεων παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ.


Εγγραφή στο newsletter

SLVnet

  Εθνάρχου Μακαρίου 36, Περιστέρι

 2106614410

  info@slvnet.gr

 

Αποκλειστικός εμπορικός συνεργάτης
Vodafone.